Tillbyggnad Uppsala

Din personliga byggpartner

Tillbyggnad

Vad är en tillbyggnad?

Med åren förändras förutsättningarna för bostaden. Det kanske ställs nya krav på större boyta efter tillökning eller tvärtom när barnen flyttar hemifrån. Man kanske drömmer om ett uterum, bastu, hobbyrum eller likande. Många väljer att bygga en extra våning. Det är endast fantasin som sätter gränsen. För mindre tillbyggnader behöver man oftast inte söka bygglov, men fråga oss om du är osäker.

Vi har gedigen erfarenhet av tillbyggnationer och kan tillsammans med dig vara med under planeringen av ditt byggprojekt. Deras tips och råd kan vara guld värd. Våra snickare har stora kunskaper om material och byggmetoder för bästa resultat och en smidig byggprocess. Ett tillbyggnad är inte bara ett sätt att få mer boyta och snygga och praktiska lösningar på ditt befintliga hus, det ger även att husvärdet ökar markant och kan ses som en investering.

Hör av dig till oss när du funderar på en tillbyggnad så tar vi en diskussion om dina behov och önskningar.

Hantverkare med stort kundfokus

När det gäller om- och tillbyggnationer är det mycket viktigt att säkerställa kundens förväntningar i ett tidigt stadium. Vad är det man vill uppnå med tillbyggnaden? Det är därför viktigt att ha en grundlig dialog och såklart att göra ett hembesök för att undersöka byggnadens förutsättningar innan man sätter igång med bygget.

Vår målsättning är alltid att kunden ska bli 100 % nöjd, och det är omöjligt att veta om vi inte gjort vår research ordentligt och att alltid ha en dialog med dig som kunden under processens gång. Det ska vara tryggt att anlita oss och du kan alltid fråga oss om det är något du undrar över.

Välkommen till en pålitlig och trygg hantverkare med stor expertis inom tillbyggnad i Uppsala och Tierp! 

Experten på renovering i Uppsala och Tierp